Lätkän MM 2024 lähestyy

jääkiekon mm 2024


Jääkiekon MM-kisat 2024 järjestetään Tshekissä, ja kisakaupunkeina toimivat Praha ja Ostrava. Kisat pidetään 10.-26. toukokuuta, ja tapahtumapaikkoina ovat Prahassa sijaitseva O2 Areena sekä Ostravassa sijaitseva Ostravar Areena​.

Tsekki isännöi kahta alkulohkoa, ja turnauksen puolivälierät, välierät sekä mitalipelit pelataan pääasiassa Prahassa. Kisoissa nähdään useita maajoukkueita ympäri maailman, mukaan lukien Kanada, Suomi, USA, ja monet Euroopan maat kuten Ruotsi, Saksa ja Sveitsi. Venäjän hyökkäyssodan jatkuessa Venäjä ja Valko-Venäjä on edelleen rajattu turnauksesta pois.

Suomen joukkue lähtee jääkiekon MM-kisoihin 2024 vahvoilla odotuksilla. Kisoissa Leijonien kokoonpano sisältää useita Euroopassa menestyneitä pelaajia, ja lisäksi heitä tulee vahvistamaan NHL:stä tuttuja nimiä. Vaikka koko joukkuetta ei vielä ole julkistettu, on selvää, että Leijonat tavoittelee korkeita sijoituksia kisoissa.

Päävalmentajana toimii kokenut Jukka Jalonen, joka on johtanut joukkuetta menestyksekkäästi aiemmissa turnauksissa. Jalosen kyky motivoida joukkue ja keskittyä joukkuepelaamiseen on tunnettu vahvuus, joka on ollut avainasemassa Suomen aiemmissa menestyksissä.

MM-kisat tarjoavatkin jännittäviä pelejä ja mahdollisuuden seurata, miten Suomi mittaa voimiaan maailman parhaiden joukossa. Kisat alkavat Suomen osalta ottelulla isäntämaa Tshekkiä vastaan 10. toukokuuta ja jatkuvat lohkovaiheen kautta pudotuspeleihin​

Kisojen otteluohjelma on tiivis, ja jännittäviä otteluita on luvassa lähes päivittäin. Kisat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden seurata huippujääkiekkoa ja kannustaa omaa suosikkijoukkuetta​. Liput kisoihin ovat jo myynnissä, ja erityisesti suosituimpien pelien, kuten Suomen otteluiden, liput saattavat mennä nopeasti​.

Turvallisuus on järjestäjille ensiarvoisen tärkeää, ja kisoja varten on tehty tiukat järjestelyt varmistamaan katsojien, pelaajien ja henkilökunnan turvallisuus koko turnauksen ajan​.

Kisat televisioidaan laajasti, ja Suomessa otteluita voi seurata Viaplayn ja MTV3:n kanavilla, jotka tarjoavat laajan kattauksen pelejä suorina lähetyksinä​. Luonnollisesti otteluista voi lyödä vetoa myös livenä.

Vastaa