Pelicanstie

Pelicanstie on Pelicansin, Päijät-Hämeen junioriseurojen ja Mäntsälän Jää-Tiikereiden yhteinen projekti alueen juniorikiekkoilun kehittämiseksi. Tavoitteina on junioripelaajien kehittäminen kohti Pelicansin liigajoukkuetta, harrastajamäärien turvaaminen alueella ja alueellisen yhteistyön kehittäminen. Projektia koordinoi Kiekkoreippaan valmennuspäällikkö.

Kiekkoreipas, Lahti www.kiekkoreipas.fi

Pelicans 2000, Hollola www.pelicans2000.fi

Heinolan Kiekko www.poxnet.fi/hockeypox/phunited

Nastolan Kiekko Juniorit www.poxnet.fi/hockeypox/phunited

Kanavan Pallo, Vääksy www.poxnet.fi/hockeypox/kapa

Vesikansan Kiekko, Hollola www.veki.fi

Mäntsälän Jää-Tiikerit www.jaa-tiikerit.fi


Junior-Pelicans ry

Päijät-hämäläiset jääkiekkoseurat ovat 20.4.2016 perustaneet Junior-Pelicans rekisteröidyn yhdistyksen. Uusi seura toimii perustajaseurojensa kattojärjestönä, ja jäseninä ovat näin ollen seurat. Uusi seura tulee yhdistämään seurojen urheilutoimintaa, joten JuniorPelicans toiminnassa on mukana n. 1300 lisenssipelaajaa.

Uudessa seurassa ovat mukana Kiekkoreipas ry, Heinolan Kiekko ry, Nastolan Kiekko juniorit ry, Kanavan Pallo -80 ry, Pelicans 2000 Hollola ry ja Vekin tuki ry.

Päijät-Hämeessä on havahduttu jääkiekkoharrastuksen liittyvistä rajallisista resursseista, mistä johtuen tarvitsemme alueelle Junior-Pelicans ry kattojärjestöä turvaamaan paikallisen jääkiekkotoiminnon jatkumisen ja kehittämisen, ei pelkästään Lahdessa vaan koko maakunnan alueella.

Nykyiset seurat jatkavat toimintaansa ja tehtävät jatkuvat paikallisesti vahvoina toimijoina osana Pelicans-tietä, tarjoten jatkossakin paikallista harrastus- ja kilpakiekkoa osana JuniorPelicans – kattojärjestöä.

JuniorPelicans tarjoaa Pelaajilleen koko Päijät-Hämeen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa huippu-, kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.

JuniorPelicansin visio on mahdollistaa jääkiekon harrastaminen kaikille yksilön taitotason ja motivaation mukaisesti omalla tasollaan ja tuottaa pelaajia kansalliselle ja kansainväliselle kärkitasolle asti.


   
Lisää uutisia
Kiekkoreipas ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Kategoriat