Jääkiekon mm 2023 – Leijonat tavoittelee voittoa

mm 2023

Miesten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut 2023 ovat jälleen yksi merkittävä urheilutapahtuma, jota jääkiekon ystävät ympäri maailman odottavat innolla. Suomessa Tampereella ja Latviassa Riikassa pelattavaan turnaukseen osallistuu 16 maata – kahdeksan kummassakin lohkossa. Jääkiekon mm turnaus tulee tarjoamaan jännitystä koko jääkiekkoyhteisölle ja live-vedonlyöjille. … Lue lisää

Seattle Kraken: uusi NHL joukkue

seattle kraken logo

Seattlen NHL-laajennusjoukkueen nimi julkaistiin torstaina 23.7. Se on merenrantakaupungin joukkueelle osuvasti Kraken, mytologisen mustekalaa muistuttavan merihirviön mukaan. Hirviömäisyys näkyy myös S-logon lonkeromuodossa ja vihaisessa silmässä.

Uusi joukkue pelaa kaudesta 2021-22 alkaen Tyynenmeren (Pacific) divisioonassa joka kuuluu Läntiseen konferenssiin. Joukkueiden kokonaismäärä … Lue lisää

Keskeytynyt lätkäkausi

luistimet

Koronavirus on iskenyt, lukuisten muiden elämänalueiden lisäksi myös jääkiekkoon. Liigoja keskeytetään ja turnauksia perutaan nyt ympäri maailmaa kiihtyvällä tahdilla.

Tämän hetken (13.3.) tilanne maailman jääkiekossa… Lue lisää

MM jääkiekko 2020

sveitsi MM 2020

IIHF:n eli Kansainvälisen jääkiekkoliiton maailmanmestaruuskilpailujen lopputurnaus järjestetään vuonna 2020 Sveitsissä. Tällä kertaa kisakaupunkeina ovat Zurich ja Lausanne.

Edellisen kerran Sveitsi isännöi turnausta 2009, silloin Bern oli Lausannen sijaan toisen isäntäkaupunki. Tuolloin Suomi jäi kokonaan mitaleitta. Sveitsillä on kisojen järjestämisestä pitkät … Lue lisää

NHL kausiennakko 2019-2020

NHL:n 103s kausi (102 varsinainen pelikausi, yksi jäi lakon vuoksi pelaamatta) käynnistyy lokakuun toinen päivä. Joukkueita on mukana 31 ja runkosarjassa pelataan 82 ottelua joukkuetta kohden.

Kausi huipentuu Stanley Cup finaaleihin kesän 2020 alussa. Ottelut lähettää suorana Suomessa Viasat.

Muutoksia

Lue lisää

Jääkiekon vedonlyönti – jopa ilman pelitiliä

jääkiekko vedonlyönti

Pesäpallo on suomen kansallispeli, mutta jo vuosia jääkiekko on ollut suosituin ja seuratuin urheilulaji Suomessa. Tämä näkyy myös suomalaisten vedonlyöjien mieltymyksissä, joiden keskuudessa jääkiekko on jo pitkään ollut yksi suosikkeja.

Kaikille tutun Veikkauksen ohella monet parempia kertoimia metsästävät vedonlyöjät ovat … Lue lisää

Jääkiekko Suomessa kaudella 2019/20

ice hockey jääkiekko

Maajoukkueet

A-Maajoukkueen kausi käynnistyy Karjala-turnauksella marraskuun alkupuolella. EHT ja EHC pienet kisat pitävät virettä yllä, kunnes mestaruutta puolustetaan Sveitsin Lausannessa ja Zürichissä järjestettävissä MM-kisoissa toukokuun aikana.

Kaksi MM-kultaa voittaneen Jukka Jalosen sopimus päävalmentajana jatkuu aina vuoteen 2022, ellei NHL kutsu, … Lue lisää