SJL: Seuratuomari-koulutus
9.11.2016 10:15 Uutiset / Pääsivusto

SEURATUOMARI-VERKKOKOULUTUS

Kyseessä on kurssi, joka tulee jatkossa olla suoritettuna kaikilla Leijonaliigassa toimivilla pelinohjaajilla. Koulutuksella voi viheltää myös toisena tuomarina nuoremman E:n eli E2-sarjojen otteluissa.

Kurssin voi suorittaa kokonaan alla olevan linkin kautta. Kurssi on rakennettu lyhyistä videoklipeistä, sen suorittamiseen kuluu aikaa alle kaksi tuntia. Materiaalit voi käydä läpi joko yhdellä kertaa tai useammassa erässä, ja jo katsottuja videoita pääsee halutessaan katsomaan uudestaan. Kurssimateriaaleihin voi siis tutustua täysin oman aikataulunsa mukaan.

Materiaaleihin tutustumisen jälkeen vuorossa on kymmenen kysymyksen loppukoe.

Loppukokeen tehtyään suorittaja ilmoittaa joukkueelleen/seuralleen, että on käytettävissä kyseisiin tehtäviin. Joukkue hoitaa nimeämisen tehtäviin seuratuomarin osalta. Asiassa kannattaa tehdä yhteistyötä paikallisen erotuomarikerhon kanssa.

Kurssi on määritelty kilpailusäännöissä pakolliseksi C-juniori-ikäiselle (juniorituomarikurssi on korvattu tällä), muille se on vapaaehtoinen. Suositeltavaa on, että kaikki juniorikiekossa mukanaolevat valmentajat, vanhemmat ja tuomarit suorittavat kyseisen kurssin.

Kurssin linkki löytyy Erotuomarialueen etusivulta:

http://www.finhockey.fi -> Tuomarit tai
http://www.leijonat.fi/ -> Tuomarit

Tai voit mennä suoraan Optima-verkko-oppimisympäristöön:
https://optima.discendum.com/SJL

Käyttäjätunnus: seuratuomari
Salasana: jääkiekko

TERVETULOA MUKAAN!


   
Lisää uutisia
Kiekkoreipas ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat